Ek Belgie

Ek Belgie

Marin is 23 jaar en Roemeens international. Hij hoopt zich over twee maanden met zijn land via de play-offs te plaatsten voor.

‘Tot 1995 had ik hoegenaamd niets te maken met doping, in 1996 wist ik ineens overal van.’ Zoals elke goede rittenkoers.

Adzic kan voldoen in die behoefte, want de 21-jarige Serviër kwam voor zijn dienstverband in België al in 39 officiële duels.

Vorig jaar volgde ook winst van het EK in Antwerpen. [firstName], je hebt net een artikel gelezen! Nu je hier toch bent,

Er mogen maximum 3 (voor CL/EK/WK geldt maximum 2) spelers uit dezelfde ploeg in je selectie voorkomen. Elke speeldag kies je daaruit 11 spelers. Enkel die spelers kunnen punten verdienen. Je kan in 6.

Ivo Putman Gezin

Op het eerste EK in deze categorie wist hij zilver te behalen. De grote challenge blijft om een geschikte partner voor het.

De komende weken proef ik waarschijnlijk eens van wat langer werk om straat, om vervolgens de focus op de piste te leggen. Ik.

Het viertal heeft een droom: profhandballer worden. En dat spreken ze ook hardop uit. „Zo’n EK spelen wat de Nederlandse.

“A rare, stripped back show on grand piano”, heet het volgens het persbericht. En die solo-ervaring zal in België enkel in.

Euro 2016: Gemiste kans voor de Rode DuivelsKNVB wil over zes jaar Champions League-finale organiseren – Destijds won Real Madrid met 1-0 van Juventus in Amsterdam. De bond slaagde er eerder al in om het EK zaalvoetbal van 2022.

De Indoor Red Lions, de nationale hockeyploeg in zaal, heeft deze namiddag in Berlijn op het EK indoorhockey zijn.

18 januari De Nederlandse waterpoloërs zijn uitgeschakeld op het EK in Boedapest. De ploeg van bondscoach Harry van der Meer.

De sultan van Oman, Qaboos bin Said, is vrijdagavond op 79-jarige leeftijd overleden. Dat melden Omaanse staatsmedia zaterdag.

Marin heeft bij Ajax nog een contract tot 2024. Met het oog op het EK is het voor de speler belangrijk dat hij wekelijks aan spelen toekomt, zodat zijn plek in de selectie van Roemenië niet in gevaar.

Ean Eyckmans stapt over naar prestigieuze OK Junior-klasse; deal met fabrieksteam Kosmic: "Ik heb er zin in!" – Ik heb er zeker zin in.” Eyckmans wacht een druk seizoen met zo’n twintig raceweekeinden. Zo gaat hij dit jaar de WSK.

In België wordt Club Brugge genoemd en met het oog op het komende EK – waar Roemenië zich nog altijd voor kan plaatsen – is.

Post Nl Eindhoven